Warning: preg_replace_callback(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 22 in /storage/content/18/210718/socialmarkningenduvan.se/public_html/wp-content/plugins/so-widgets-bundle/base/siteorigin-widget.class.php on line 841 Warning: preg_replace_callback(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 22 in /storage/content/18/210718/socialmarkningenduvan.se/public_html/wp-content/plugins/so-widgets-bundle/base/siteorigin-widget.class.php on line 841

Är du företagare…

…men inte medlem, så läs vidare!
Vi vänder oss till dig som företagare oavsett bransch eller storlek och vi förutsätter att du har minst en anställd. Vi är också företagare och vi har skapat Socialmärkningen Duvan av två anledningar: Att göra det som ingen annan ännu lyckats, att lösa vår tids största utmaning nämligen integrationsfrågan. Vi vill också öka vår egna omsättning.

Vårt mål är att alla våra medlemmar skall öka sin egen omsättning genom att vara medlem i Socialmärkningen Duvan. Vill du veta mer så finns mer info här intill!

Effektiv och lönsamt arbete

Vi vet att många av alla organisationer där ute är så effektiviserade som det bara är möjligt och att det därför känns främmande att jobba med människor i utanförskap. Att lägga tid och där med pengar på människor med bristande språkkunskaper eller nedsättning av kapacitet blir därför ett frågetecken. Vi vill vända detta frågetecken till ett utropstecken genom att bistå företag med den hjälp som behövs. Första steget är att presentera vårt medlemsregister där man finner de så kallade kompletterande aktörerna, företag som jobbar tillsammans med kommuner och myndigheter. Dessa företags uppgift är att bland arbetslösa hitta och matcha passande arbeten med den kompetensbank som de besitter.

Här vet vi, myndigheter och även företagare att vi går om varandra. I Sverige riskerar flera regioner att behöva lägga ned för att behovet och kompetensen inte matchar varandra. Genom Socialmärkningen Duvan SCE för vi er närmre varandra, genom våra egna program och genom arbetsmarknadspolitiska projekt.

När ett företag har hittat en kandidat bistår vi med kontakter och support vid eventuella samtal med myndigheter: Lönestöd, stöd för anpassning av arbetsplats, kompensationer av olika slag. Vårt största mål är att företag och kompletterande aktörer inom vårt nätverk ska träffa varandra och börja göra nya affärer.

Att vara medlem i Socialmärkningen Duvan innebär också nya affärsmöjligheter. Har ni en önskan om att bli internationella tycker vi att bara det är värt ett medlemskap då man från dag ett får tillgång till hela EU utan att behöva registrera er för moms i något land, detta till ett värde av ca 250 000kr.

iso_logo
500px-EUFOR_Roundel.svg

Ansök om medlemskap

Nyheter

Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 12 in /storage/content/18/210718/socialmarkningenduvan.se/public_html/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/shortcodes/vc-basic-grid.php on line 177