Warning: preg_replace_callback(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 22 in /storage/content/18/210718/socialmarkningenduvan.se/public_html/wp-content/plugins/so-widgets-bundle/base/siteorigin-widget.class.php on line 841 Warning: preg_replace_callback(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 22 in /storage/content/18/210718/socialmarkningenduvan.se/public_html/wp-content/plugins/so-widgets-bundle/base/siteorigin-widget.class.php on line 841

Att vara medlem…

Att vara medlem i Socialmärkningen Duvan innebär ett ställningstagande. Våra medlemmar har bestämt sig för att försöka göra något för sina medmänniskor. Medlemskapet betyder mycket mer än att finansiera insatser i samhället. För den som önskar finns det möjlighet att ta del av Socialmärkningen Duvans stjärnsystem för att ytterligare visa upp ett socialt ansvarstagande. Man får också ta del av vårt medlemsprogram som innefattar allt från frukostmöten och seminarium till kurser, utbildningar och föreläsningar, nätverkande med andra medlemmar och mycket mer!

Att vara medlem i Socialmärkningen Duvan innebär också enorma affärsmöjligheter. Har ni en önskan om att bli internationella tycker vi att bara det är värt ett medlemskap då ni från dag ett får tillgång till hela EU utan att behöva registrera er för moms i något land.

Medlemskapet

Ett medlemskap i Socialmärkningen Duvan SCE kostar 60 000kr per år och vår målsättning är att det ska vara lönsamt för alla medlemmar. Som medlem tar man del av alla fördelar föreningslivet medför samtidigt som man har möjlighet att påverka vad som sker i vårt samhälle. Vi är helt övertygade om att det är de lokala företagen som kan sin marknad bäst och därför ska dessa medlemmar få avgöra vart medlemsavgiften tar vägen. Ungefär 75% av medlemsavgiften går oavkortat till sociala insatser i samhället.

Som medlem är man delägare i Socialmärkningen Duvan SCE vilket innebär en hög transparens och en hög möjlighet att påverka. Vi som skapat Socialmärkningen Duvan SCE är trötta på att prenumerera på medietjänster som bara används till en bråkdel. Den perfekta tjänsten hade varit den där vi hade bestämt vilken media som tjänsten skulle innehålla. Detta resonemang har vi applicerat på Socialmärkningen Duvan SCE. Vi pratar inte om tjänster och produkter utan vi pratar om medlemmar och delägarskap med möjlighet att själv bestämma.

iso_logo
500px-EUFOR_Roundel.svg

Ansök om medlemskap

Nyheter

Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 12 in /storage/content/18/210718/socialmarkningenduvan.se/public_html/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/shortcodes/vc-basic-grid.php on line 177