Warning: preg_replace_callback(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 22 in /storage/content/18/210718/socialmarkningenduvan.se/public_html/wp-content/plugins/so-widgets-bundle/base/siteorigin-widget.class.php on line 841 Warning: preg_replace_callback(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 22 in /storage/content/18/210718/socialmarkningenduvan.se/public_html/wp-content/plugins/so-widgets-bundle/base/siteorigin-widget.class.php on line 841

Samarbetspartners

Vi söker samarbetspartners över hela Sverige som vill driva våra program och koncept. Programmen har visat sig ge bra resultat samtidigt som de är högst anpassningsbara för den enskilde individen. Våra samarbetspartners bör vilja ha ett intresse i människan där dennes utveckling står i fokus.Våra program och koncept faller under det vi kallar för FramtidsRedo där fokuset ligger på att alla som går något av våra program ska få med sig något som gör att de går ut i jobb eller vill påbörja studier alternativt blir entreprenörer. Det finns idag för många program och projekt som inte leder någon vart och för många är det roligt att studera och lära sig bara för lärandets skull. Men för oss är det viktigt att den som går våra program växer och får med sig något nyttigt och användbart.För oss spelar det ingen roll om man är ung och har svårt att få ett jobb, sitt första jobb till och med. För oss spelar det heller ingen roll om man tidigare haft ett jobb men av någon anledning ramlat ur, om man är nyanländ eller har någon form av funktionsvariant. Man är förstås även varmt välkommen om man bara vill ha hjälp att starta om sin egen karriär.

För er som tar upp våra koncept erbjuds ett gratis medlemskap i Socialmärkningen Duvan SCE värt 60 000kr per år. Medlemskapet sätter er samman med andra företagare både i Sverige men även i Europa som aktivt jobbar med social integration på sin arbetsplats. Det kan vara allt från att ta emot praktikanter eller andra för att arbetsträna till att de jobbar med integration och tillgänglighetsfrågor. Men det viktigaste är att som medlem i Socialmärkningen Duvan SCE får ni en inkörsport till företag som precis som ni värnar om värdet i individen.

Lär mer om våra koncept här intill och kontakta oss enligt nedanstående formulär för vidare samtal.

Är du intresserad?

Våra program